Nieuws

Tandartspraktijk Hoekman wordt Tandartspraktijk Bleekwal

We gaan verhuizen én we krijgen een nieuwe naam!
Vanaf juni zetten we de praktijk voort op Bleekwal 10, in het centrum van Lichtenvoorde.

Dit zijn onze nieuwe gegevens:
Tandartspraktijk Bleekwal
Bleekwal 10
7131 DB Lichtenvoorde
0544-372584 (ongewijzigd)
info@tandartspraktijkbleekwal.nl
www.tandartspraktijkbleekwal.nl

Onze laatste werkdag op de Beethovenstraat is woensdag 5 juni. Woensdag 12 juni zijn we weer bereikbaar op de Bleekwal op bovenstaande contactgegevens. In de tussentijd kunt u met eventuele spoedgevallen terecht bij de collega’s van de spoedgevallendienst.
We kijken ernaar uit u vanaf 12 juni bij uw volgende afspraak op de Bleekwal te ontvangen. Voor de deur vindt u voldoende parkeergelegenheid. Op onze nieuwe website kunt u alvast een kijkje nemen voor een eerste indruk.

Tegelijkertijd nemen we afscheid van tandarts Geert Hoekman, zoals eerder aangekondigd. De lopende en nieuwe beugelbehandelingen worden voortgezet door Ati Kamalian, tandarts voor orthodontie. Ook Thera gaat ons verlaten: zij maakt de overstap naar het onderwijs. We waren bekend met haar wens en zijn blij dat ze ons de afgelopen maanden geholpen heeft bij de start.

We verwelkomen twee nieuwe balie/tandartsassistentes: Gea en Nicole. Samen met Linda, Celiene en Roxana is ons team weer compleet. We hebben er alle vertrouwen in met dit team en op deze locatie u nog jarenlang van dienst te kunnen zijn, in een prettige, persoonlijke en professionele omgeving.

Sepand Manouchehr
en het team van tandartspraktijk Bleekwal

 

Tandarts Hoekman draagt praktijk over aan nieuwe eigenaar

1-1-2019

LICHTENVOORDE - Na ruim 39 jaar is voor tandarts Geert Hoekman de tijd aangebroken de praktijk over te dragen aan zijn opvolger. Per 1 februari 2019 zal tandarts Sepand Manouchehr op de huidige locatie zijn plaats innemen.

Tandarts Hoekman: ‘Het is enerzijds met pijn in het hart, maar anderzijds met vreugde, dat ik de praktijk en daarmee de zorg voor mijn patiënten in vertrouwde handen weet. Al deze jaren heb ik met plezier, niet in de laatste plaats door de onmisbare steun van mijn assistentes, het vak uit mogen oefenen. De tijd is nu aangebroken om voorrang te geven aan andere bezigheden.’

Zijn opvolger is Sepand Manouchehr (42 jaar). Tandarts Manouchehr is afgestudeerd in 2004 in Göttingen, Duitsland en werkt al 14 jaar als tandarts. Na zijn afstuderen deed hij ervaring op in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Naast algemene tandheelkunde doet hij ook implantologie en esthetische behandelingen. Zijn vrouw Ati Kamalian, ook tandarts, is in 2008 afgestudeerd aan de universiteit in Budapest. Zij werkt als algemeen tandarts en tandarts voor orthodontie. Ze wonen samen in Arnhem.

Beiden hebben eerder in de Achterhoek gewerkt en de levensstijl en mentaliteit leren kennen en waarderen. Reden om juist in deze regio de praktijk te willen vestigen. Tandarts Manouchehr: ‘Ons motto is: ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Er zal veel aandacht zijn voor preventie en bewustwording van goede zelfzorg en voedingsgewoonten. De zorg voor u en uw gebit staan bij ons centraal. Wij willen graag de goede zorg voortzetten zoals u dit gewend bent: in een vertrouwde omgeving, samen met het team van Tandartspraktijk Hoekman’.

Voor de patiënten zal er dan ook weinig veranderen. Alle vertrouwde gezichten blijven, de bereikbaarheid zal niet gewijzigd worden evenmin als telefoonnummer en website. Voor de orthodontie, de beugelbehandelingen, blijft tandarts Hoekman nog verbonden aan de praktijk om lopende behandelingen te begeleiden en af te ronden.

Alle patiënten zijn inmiddels per brief geïnformeerd over de overname. In februari is er gelegenheid afscheid te nemen van tandarts Hoekman en kennis te maken met de nieuwe tandartsen.

Tandarts Hoekman wil iedereen bedanken voor het prettige contact en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren. De tandartsen Manouchehr en Kamalian kijken uit naar de samenwerking en hopen de patiënten binnenkort in de praktijk persoonlijk te ontmoeten.

Tandartspraktijk Hoekman
Beethovenstraat 10
7131 AK  Lichtenvoorde
0544-372584
info@tandartspraktijkhoekman.nl