Tarieven/Betalen

Tarieven

Lees hier meer over de verschillende tarieven met uitleg. De tarieven zijn geldig van 1 januari t/m 31 december 2019.

Lees hier meer over de verschillende tarieven voor tandtechniek. Dit betreft een algemeen overzicht. U ontvangt van ons altijd een begroting vooraf, nadat we samen met u de best passende behandelopties hebben besproken.


Betalen

Uw mondzorgrekening

Samenwerking met Infomedics
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics
Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen:


Wat gebeurd er met mijn gegevens?
Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken delen wij gegevens met Infomedics.  Zo zorgen zij ervoor dat de juiste nota bij de juiste persoon op de mat valt. Infomedics ontvangt geen medische gegevens of inhoudelijke gegevens over de behandeling. De uitwisseling van gegevens met Infomedics is opgetekend in een verwerkersovereenkomst. Hiermee wordt voldaan aan alle geldende wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarnaast beschikt Infomedics over alle keurmerken voor privacy- en gegevensbescherming (ISO27001, ISO 9001 en NEN7510).

Overige vragen
Het antwoord op de meeste vragen kunt u vinden onder veelgestelde vragen. Heeft u toch nog een andere vraag? Bel dan met de Servicedesk van Infomedics:
Tel:  036 - 20 31 900  
Openingstijden: maandag t/m vrijdag - tussen 09:00 uur en 17:00 uur